Prekopirao sam mape iz inbox-a sto ste mi poslali i sacuvao..Пете Дунхам wrote: ↑January 13th, 2025, 10:34 pmOtvori Stadium-server i posalji sliku da vidim kako si ubacio, vrv si dodao folder vise, jel si sacuvao u Map-u Ideve?
All stadiums 2024/25 za v1.00
Re: All stadiums 2024/25
- Attachments
-
- Untitled1.png (147.99 KiB) Viewed 464 times
-
- Untitled.png (255.01 KiB) Viewed 464 times
- Пете Дунхам
- Site Admin
- Has thanked: 74 times
- Been thanked: 88 times
Poslao sam ti fajlove jos neke koje nemas u mapi, kopiraj to i miran si 

Боли ме сада што стеже ме ланац, у сопственом граду да будем странац?
Hvala..SAd sam proverio, radi u Master ligi, ali kad hocu da izaberem stadione u Exhibition match onda nemam sve ove stadione..Ali to mi nije ni bitno, najbitnija je Master liga..Inace Patch je odlican..Пете Дунхам wrote: ↑January 13th, 2025, 11:52 pm Poslao sam ti fajlove jos neke koje nemas u mapi, kopiraj to i miran si![]()

- Пете Дунхам
- Site Admin
Imas, ali stadione cita preko sidera, mozes pred utakmicu stisnuti Space na tastaturi i izabrati stadion iz SideraJovanDS wrote: ↑January 17th, 2025, 11:17 pmHvala..SAd sam proverio, radi u Master ligi, ali kad hocu da izaberem stadione u Exhibition match onda nemam sve ove stadione..Ali to mi nije ni bitno, najbitnija je Master liga..Inace Patch je odlican..Пете Дунхам wrote: ↑January 13th, 2025, 11:52 pm Poslao sam ti fajlove jos neke koje nemas u mapi, kopiraj to i miran si![]()
![]()

Da, da..Znam, gledao sam video da moze tako..Snasao sam se..Svakako hvala na pojasnjenju i pomoci..Пете Дунхам wrote: ↑January 18th, 2025, 10:18 amImas, ali stadione cita preko sidera, mozes pred utakmicu stisnuti Space na tastaturi i izabrati stadion iz SideraJovanDS wrote: ↑January 17th, 2025, 11:17 pmHvala..SAd sam proverio, radi u Master ligi, ali kad hocu da izaberem stadione u Exhibition match onda nemam sve ove stadione..Ali to mi nije ni bitno, najbitnija je Master liga..Inace Patch je odlican..Пете Дунхам wrote: ↑January 13th, 2025, 11:52 pm Poslao sam ti fajlove jos neke koje nemas u mapi, kopiraj to i miran si![]()
![]()
![]()

Preporuka da za HNL stadione korisite BPB bazu jer imaju sve stadione( cak i stadion Gorice), te je Maksimir bolje uradjen(istok je zatvoren) ovaj sto ima na netu je bas los jer je atmosfera nekako skroz nerealna.
- Пете Дунхам
- Site Admin
Stadione ne radimo, imate slobodnu da menjate i birate, ipak stadiumpack je okačen čisto ko želi da ubaci, ja ih generalno ne ubacujem jer mi kamera ode u šoping centar kada prikaže replay