All stadiums 2024/25 za v1.00

Stadioni kako za domaće tako i za inostrane ekipe
JovanDS
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: All stadiums 2024/25

Post by JovanDS »

Пете Дунхам wrote: January 13th, 2025, 10:34 pm
JovanDS wrote: January 13th, 2025, 10:16 pm
IvKe wrote: January 13th, 2025, 8:49 pm

Poslao sam ti listu u inbox!
Hvala..Ubacio sam sve i ne radi mi..Je l nije mozda do toga sto sam odmah ekstratovao sve u stadium server?Je l nisam prvo trebao u poseban folder da ekstraktujem pa onda da prekopiram u stadium server?
Otvori Stadium-server i posalji sliku da vidim kako si ubacio, vrv si dodao folder vise, jel si sacuvao u Map-u Ideve?
Prekopirao sam mape iz inbox-a sto ste mi poslali i sacuvao..
Attachments
Untitled1.png
Untitled1.png (147.99 KiB) Viewed 455 times
Untitled.png
Untitled.png (255.01 KiB) Viewed 455 times
Пете Дунхам
Site Admin
Has thanked: 74 times
Been thanked: 88 times

Post by Пете Дунхам »

Poslao sam ti fajlove jos neke koje nemas u mapi, kopiraj to i miran si :)
Боли ме сада што стеже ме ланац, у сопственом граду да будем странац?
JovanDS

Post by JovanDS »

Пете Дунхам wrote: January 13th, 2025, 11:52 pm Poslao sam ti fajlove jos neke koje nemas u mapi, kopiraj to i miran si :)
Hvala..SAd sam proverio, radi u Master ligi, ali kad hocu da izaberem stadione u Exhibition match onda nemam sve ove stadione..Ali to mi nije ni bitno, najbitnija je Master liga..Inace Patch je odlican.. :D
Пете Дунхам
Site Admin

Post by Пете Дунхам »

JovanDS wrote: January 17th, 2025, 11:17 pm
Пете Дунхам wrote: January 13th, 2025, 11:52 pm Poslao sam ti fajlove jos neke koje nemas u mapi, kopiraj to i miran si :)
Hvala..SAd sam proverio, radi u Master ligi, ali kad hocu da izaberem stadione u Exhibition match onda nemam sve ove stadione..Ali to mi nije ni bitno, najbitnija je Master liga..Inace Patch je odlican.. :D
Imas, ali stadione cita preko sidera, mozes pred utakmicu stisnuti Space na tastaturi i izabrati stadion iz Sidera :)
JovanDS

Post by JovanDS »

Пете Дунхам wrote: January 18th, 2025, 10:18 am
JovanDS wrote: January 17th, 2025, 11:17 pm
Imas, ali stadione cita preko sidera, mozes pred utakmicu stisnuti Space na tastaturi i izabrati stadion iz Sidera :)
Da, da..Znam, gledao sam video da moze tako..Snasao sam se..Svakako hvala na pojasnjenju i pomoci.. :D
Gamestron

Post by Gamestron »

Preporuka da za HNL stadione korisite BPB bazu jer imaju sve stadione( cak i stadion Gorice), te je Maksimir bolje uradjen(istok je zatvoren) ovaj sto ima na netu je bas los jer je atmosfera nekako skroz nerealna.
Пете Дунхам
Site Admin

Post by Пете Дунхам »

Gamestron wrote: January 22nd, 2025, 1:01 am Preporuka da za HNL stadione korisite BPB bazu jer imaju sve stadione( cak i stadion Gorice), te je Maksimir bolje uradjen(istok je zatvoren) ovaj sto ima na netu je bas los jer je atmosfera nekako skroz nerealna.
Stadione ne radimo, imate slobodnu da menjate i birate, ipak stadiumpack je okačen čisto ko želi da ubaci, ja ih generalno ne ubacujem jer mi kamera ode u šoping centar kada prikaže replay :)
Post Reply

Return to “Stadioni”