Announcement: SP Football Life 2025 (in progress)

Sve što vam je potrebno od dodataka za PES 2021
Post Reply
Пете Дунхам
Site Admin
Has thanked: 74 times
Been thanked: 88 times

Announcement: SP Football Life 2025 (in progress)

Post by Пете Дунхам »

Image

SP Football Life 2025

Season 2024/25
* in progress

Expected release: October
Expected size: ~30 GB (base game)

the new season version is in progress and is expected to be available in October, the release date is unpredictable, specially under the current situation in Palestine.

see below some information regarding Football Life 2025

Main updates:

- update team list for season 24/25
- update squads and summer transfers
- update player stats to the latest Konami stats
- update team kits for the new season
- update balls, boots and gloves
- update scoreboards
- update pre-installed stadiums
- update logo/emblems
- update menus
- update BGM
- update ad-boards
- update audio server
- update cinematics
- update gameplay
- other updates

Image

Main Fixes:

various enhancements and fixes all around, most notably:

- chants and other small issues with some national teams is now fixed
- promoted teams will inherit new league settings
- fixed the (reset) option in edit mode competition structure, it will not bug the ACL league anymore.
- various fixes in the database and in the game scripts

New career mode required:
saves cannot be migrated from previous game versions, the new game uses different data structure and database.

stay tuned for more news,

02.august.2024
dido/SP
Palestine
Боли ме сада што стеже ме ланац, у сопственом граду да будем странац?
Manijak87
Has thanked: 4 times
Been thanked: 11 times

Re: Announcement: SP Football Life 2025 (in progress)

Post by Manijak87 »

Lista liga i timova
Manijak nemoz' biti svak!
Пете Дунхам
Site Admin

Post by Пете Дунхам »

Manijak87 wrote: October 18th, 2024, 12:52 am https://www.youtube.com/watch?v=ZiytUHH ... smokepatch

Lista liga i timova
Listu timova pregledao i baš uporedio sa našim OFom, ljudi radili u Atalanti 38 igrača? Koji je cilj ubacivati igrače od po 16 godina koji nisu ni registrovani iz mlađih selekcija, ocene da ne pričam AJAX 4ipo zvezdice, Inter 4ipo, ne znam ko im radi OF ali totalno drugačiji princip radimo, naravno da sastavi budu uređeni kao i kod nas, ali prebudženi timovi koji u rangu nemaju 2 zvezdice njima drugoligači prepumpani, verovatno zbog bržeg fudbala odnosno gempleja, ali su izgubili veliki smisao PES-a, bar neko moje viđenje, opet svako ima svoj princip rada
dama84pk
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Post by dama84pk »

Пете Дунхам wrote: October 18th, 2024, 2:08 am
Manijak87 wrote: October 18th, 2024, 12:52 am https://www.youtube.com/watch?v=ZiytUHH ... smokepatch

Lista liga i timova
Listu timova pregledao i baš uporedio sa našim OFom, ljudi radili u Atalanti 38 igrača? Koji je cilj ubacivati igrače od po 16 godina koji nisu ni registrovani iz mlađih selekcija, ocene da ne pričam AJAX 4ipo zvezdice, Inter 4ipo, ne znam ko im radi OF ali totalno drugačiji princip radimo, naravno da sastavi budu uređeni kao i kod nas, ali prebudženi timovi koji u rangu nemaju 2 zvezdice njima drugoligači prepumpani, verovatno zbog bržeg fudbala odnosno gempleja, ali su izgubili veliki smisao PES-a, bar neko moje viđenje, opet svako ima svoj princip rada

U pravu si sve jos ovaj smoke patch pun virusa malver klasicni procesor mi sljakao na 80 posto a ne radim nista
Пете Дунхам
Site Admin

Post by Пете Дунхам »

dama84pk wrote: November 2nd, 2024, 4:06 pm
Пете Дунхам wrote: October 18th, 2024, 2:08 am

Lista liga i timova

U pravu si sve jos ovaj smoke patch pun virusa malver klasicni procesor mi sljakao na 80 posto a ne radim nista
Veruj mi da nisam zeleo da ga skinem, jer znam da i prosle godine su kuburili sa ocenama, ali kad ukrades igricu i napravis u sopstvenu reziju nema nista gore, jos menjaju gameplay, zasto? Ako ce neko igrati drugaciju igru skinuce fifu 24 ili 25 recimo
Luigi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Post by Luigi »

meni je 2023 patch bio ok, ocene su bile dobre i igrao sam ga sig oko godinu i vise cekao sam bas dugo da izadje taj 2024 i skinuo ga i ugasio posle 2 minuta, 2025 igram cisto dok ne izadje ovaj patch :D gameplay mi je okej ocene bas kriticne
Пете Дунхам
Site Admin

Post by Пете Дунхам »

Luigi wrote: November 4th, 2024, 12:14 am meni je 2023 patch bio ok, ocene su bile dobre i igrao sam ga sig oko godinu i vise cekao sam bas dugo da izadje taj 2024 i skinuo ga i ugasio posle 2 minuta, 2025 igram cisto dok ne izadje ovaj patch :D gameplay mi je okej ocene bas kriticne
2023 bio dobar zbog nase lige :lol:
Post Reply

Return to “PES 2021 - Editing”