Požarevljani su danasnjom pobedom nad FK Grafičarom, na stadionu Dr Mihailo Andrejevic Andrejka (nekadašnjem stadionu kod Vašarišta) proslavili drugi ulazak u Superligu Srbije u svojoj. Ekipa Branislava Ivanovića, pocetnika u trenerskom poslu i proslavljenog fudbalera i reprezentativca i kapitena naše zemlje je dominantno izborila ulazak u elitni rang.
Branislav Ivanovic: Prezadovoljan sam, ovo je neverovatno šta smo postigli. Pre požetka sezone u Prvoj ligi Srbije niko nam nije davao šanse da ćemo opstati, a kamoli ući u prvi rang. Grad kao Požarevac ovo zaslužuje. Probaćemo da u eliti ostanemo duže nego prošli put. Igrački kadar je uglavnom sastavljen od Požarevljana i igraca koji su igrali Srpsku ligu Zapad, te će nas posao biti jako tezak, da obezbedimo opstanak.

Eto poceo sam sa ekipom koju sam sam napravio. Ekipa je sastavljena od pravih igraca iz Srpske lige, ali sam neke igrace dodao iz drugih ekipa kao sto su Javor i crnogorske ekipe, jer ekipa u pravom zivotu igra sa omladincima. Tu su poznati Nemanja Obradovic nekadasnji centarfor MNladosti iz Lucana i Aleksandar Stanisavljevic koji je igrao u Vojvodini i Vozdovcu.