Mladi Radnik ponovo u eliti!

Football Life vas vodi kroz različite karijere u sportu. Zaigrajte kao menadžer, igrač ili vlasnik i podelite to sa nama.
Post Reply
Akila6
Has thanked: 2 times
Been thanked: 5 times

Mladi Radnik ponovo u eliti!

Post by Akila6 »

Mladi radnik je posle 15 godina ponovo u eliti

Image

Požarevljani su danasnjom pobedom nad FK Grafičarom, na stadionu Dr Mihailo Andrejevic Andrejka (nekadašnjem stadionu kod Vašarišta) proslavili drugi ulazak u Superligu Srbije u svojoj. Ekipa Branislava Ivanovića, pocetnika u trenerskom poslu i proslavljenog fudbalera i reprezentativca i kapitena naše zemlje je dominantno izborila ulazak u elitni rang.

Branislav Ivanovic: Prezadovoljan sam, ovo je neverovatno šta smo postigli. Pre požetka sezone u Prvoj ligi Srbije niko nam nije davao šanse da ćemo opstati, a kamoli ući u prvi rang. Grad kao Požarevac ovo zaslužuje. Probaćemo da u eliti ostanemo duže nego prošli put. Igrački kadar je uglavnom sastavljen od Požarevljana i igraca koji su igrali Srpsku ligu Zapad, te će nas posao biti jako tezak, da obezbedimo opstanak.

Image

Eto poceo sam sa ekipom koju sam sam napravio. Ekipa je sastavljena od pravih igraca iz Srpske lige, ali sam neke igrace dodao iz drugih ekipa kao sto su Javor i crnogorske ekipe, jer ekipa u pravom zivotu igra sa omladincima. Tu su poznati Nemanja Obradovic nekadasnji centarfor MNladosti iz Lucana i Aleksandar Stanisavljevic koji je igrao u Vojvodini i Vozdovcu.
Image
Image
Image
Last edited by Akila6 on June 8th, 2025, 12:12 am, edited 1 time in total.
Пете Дунхам
Site Admin
Has thanked: 74 times
Been thanked: 88 times

Re: Mladi Radnik ponovo u eliti!

Post by Пете Дунхам »

Srecno, uredio sam ti linkove slika :)
Боли ме сада што стеже ме ланац, у сопственом граду да будем странац?
Akila6

Post by Akila6 »

BIĆE POŽAREVČJANI KONKURENTNI U ELITI!

Trener Mladog radnika, Branislav Ivanović eksluzivno govorio za naš portal o aktuelnoj sezoni, o svom prvom angažmanu kao trener, pojačanjima, trenutnim rezultatima i očekivanjima u narednom periodu.

O dolasku u Požarevac
"Jako sam zadovoljan sa svime što smo postigli i uradili. Eto prošle godine sam igrom slučaja postao trener Mladog radnika, iako sam do tada samo radio sa mladjim kategorijama. Jednostavno ljudi iz Požarevca su me zvali, jer nisu imali trenera, a tek su ušli iz Srpske lige Zapad u Prvu ligu, a ostalo je istorija. Osvojili smo drugo mesto i plasirali se u Superligu i to sa igračkim kadrom iz Srpske lige, prosto neverovatno, isto kako je klub učinio i pre 16 godina. Danas iz te ekipe su ostali Aleksandar Stanisavljević, Nemanja Obradović, Uros Miloradović, Rijad Koca, kapiten Marko Živanović, Nikola Đorđević, mladi Novak Stević, Miloš Ostojić i golman Bojan MIšić, koji je već ušao u petu deceniju života i koji je za klub nastupao i sezone 2009/10, kada je klub poslednji put nastupao u Superligi.

Igrački kadar i pojačanja
"Naravno da smo morali da reagujemo sa pojačanjima, ipak je ovo viši nivo, ali trevba napomenuti da imamo najmanji budžet od svih ekipa. Na kraju prosle sezone doveli smo Nikolu Čolića, nekadašnjeg igrača Partizana, a u letnjem prelaznom roku pristigli su Bojica Nikčević, levo krilo iz Čukaričkog, dok su na pozajmicu došli desno krilo, Giljerme Azevedo, centarfor Admir Turkes iz FK Sarajeva, Dajman Đoković iz Kluža, Cican Stanković, nekadašnji reprezentativac Austrije i golman AEK-a."

Image
Image
Image

[u[Rezultati i očekivanja/u]
"Mogu da budem zadovoljan, bilo je tu dosta poraza, što da kazem ocekivanih protiv Zvezde i Partizana na njihovom terenu, što od ekipa protiv kojih smo dominirali, ali na kraju ostali bez bodova. Imamo dve pobede i tri remijha iz deset utakmica, što nije loše, ali moraćemo i bolje, jer je liga izjednačena, a cilj je opstanak."

Image
Image
PetarP
Has thanked: 28 times
Been thanked: 29 times

Post by PetarP »

Odlicno je ovo! Jel si ti radio dresove?
Akila6

Post by Akila6 »

PetarP wrote: June 8th, 2025, 1:19 pm Odlicno je ovo! Jel si ti radio dresove?
Jesu moji su dresovi, ali da napomenem da nisu u potpunosti identični onima iz pravog života, sponzor je u pravom životu u crnoj boji.
Post Reply

Return to “PES 2021 - Football Life”