Najvise ce nam trebati dresovi, mogao bi oko toga da se pozabavis, generalno za drugoligase, tutorijale na YT koliko ti volja

Najvise ce nam trebati dresovi, mogao bi oko toga da se pozabavis, generalno za drugoligase, tutorijale na YT koliko ti volja
Uzmes igraca iz igre, preko edit bina, napr Cristiano Ronaldo, bukvalno mu promenis bilo sta, tipa visinu stucni, sacuvaj i automacki ce ti citati tog igraca u EditoruAkila6 wrote: ↑June 5th, 2025, 2:03 pm Poceo sam da radim na nekim dresovima i facama, prvo za sebe, a ako ispadnu dobre podelicu i na forumu. Zanima me samo koji FL database ste koristili da bih mogao da nadjem ID igraca i timova, jer preko edit-a mogu samo da vidim igrace koje ste vi dodali u patch.
E hvala puno! Ajde kad sam vec pokrenuo temu da pitam kako editujete ostale timove, jer je u igrici samo par timova poput Zalgirisa moguce editovati.Пете Дунхам wrote: ↑June 5th, 2025, 5:13 pmUzmes igraca iz igre, preko edit bina, napr Cristiano Ronaldo, bukvalno mu promenis bilo sta, tipa visinu stucni, sacuvaj i automacki ce ti citati tog igraca u EditoruAkila6 wrote: ↑June 5th, 2025, 2:03 pm Poceo sam da radim na nekim dresovima i facama, prvo za sebe, a ako ispadnu dobre podelicu i na forumu. Zanima me samo koji FL database ste koristili da bih mogao da nadjem ID igraca i timova, jer preko edit-a mogu samo da vidim igrace koje ste vi dodali u patch.![]()
Ejogc Editor je u pitanju, ali placen, da bi otvarali EDIT binAkila6 wrote: ↑June 5th, 2025, 6:42 pmE hvala puno! Ajde kad sam vec pokrenuo temu da pitam kako editujete ostale timove, jer je u igrici samo par timova poput Zalgirisa moguce editovati.Пете Дунхам wrote: ↑June 5th, 2025, 5:13 pmUzmes igraca iz igre, preko edit bina, napr Cristiano Ronaldo, bukvalno mu promenis bilo sta, tipa visinu stucni, sacuvaj i automacki ce ti citati tog igraca u EditoruAkila6 wrote: ↑June 5th, 2025, 2:03 pm Poceo sam da radim na nekim dresovima i facama, prvo za sebe, a ako ispadnu dobre podelicu i na forumu. Zanima me samo koji FL database ste koristili da bih mogao da nadjem ID igraca i timova, jer preko edit-a mogu samo da vidim igrace koje ste vi dodali u patch.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests