[PES 2021] slsteam.rs Patch (2024/25) v1.00
-
- Been thanked: 1 time
Re: [PES 2021] playpes.rs and slsteam.rs Patch 2024/25
Poz, imam jedan problem ako bi ste mogli da mi pomognete. Kada upalim sider izbaci mi error na steamu(An error occured while launching this game: No licences), onda kada upalim pes pozadina i sve je od pes new update il kako vec se zove peč taj, nema faca u gameplanu, nema trenera u ml(ako uopšte i ima to u peču), jel ima neko rešenje? Zaboravio sam da napomenem da su tu svi klubovi, face igrača i stadioni koje sam ubacio naravno, samo ovo gore što sam naveo nema. Hvala!
- Пете Дунхам
- Site Admin
- Has thanked: 74 times
- Been thanked: 88 times
Pozdrav, ne cita ti sider, pokusaj sa drugom verzijom samo prebaci podatke iz starog, da li ti je igra original ili fejk?okolofutbola wrote: ↑February 23rd, 2025, 7:55 pm Poz, imam jedan problem ako bi ste mogli da mi pomognete. Kada upalim sider izbaci mi error na steamu(An error occured while launching this game: No licences), onda kada upalim pes pozadina i sve je od pes new update il kako vec se zove peč taj, nema faca u gameplanu, nema trenera u ml(ako uopšte i ima to u peču), jel ima neko rešenje? Zaboravio sam da napomenem da su tu svi klubovi, face igrača i stadioni koje sam ubacio naravno, samo ovo gore što sam naveo nema. Hvala!
Боли ме сада што стеже ме ланац, у сопственом граду да будем странац?
-
ubacio sam patch i sve za stadione ali kad udjem u igru nema ih.
-
- Been thanked: 1 time
Tek sada vidim odgovor, igra mi je fejk skinuo sam sa ove stranice sa onog linka CPY.Пете Дунхам wrote: ↑February 24th, 2025, 6:26 pmPozdrav, ne cita ti sider, pokusaj sa drugom verzijom samo prebaci podatke iz starog, da li ti je igra original ili fejk?okolofutbola wrote: ↑February 23rd, 2025, 7:55 pm Poz, imam jedan problem ako bi ste mogli da mi pomognete. Kada upalim sider izbaci mi error na steamu(An error occured while launching this game: No licences), onda kada upalim pes pozadina i sve je od pes new update il kako vec se zove peč taj, nema faca u gameplanu, nema trenera u ml(ako uopšte i ima to u peču), jel ima neko rešenje? Zaboravio sam da napomenem da su tu svi klubovi, face igrača i stadioni koje sam ubacio naravno, samo ovo gore što sam naveo nema. Hvala!