Id team lista 2024/25 v1.00

Pocetnik ste u igranju ili editu PESa? Posavetujte se sa glavnim clanovima foruma
TheDexter
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Id team lista 2024/25

Post by TheDexter »

Пете Дунхам wrote: January 15th, 2025, 1:43 am Sad mi cita napr za CG ekipe Nemacki scoreboard, trazim neki fix da se podesi po ligama ne znam koji je fazon
evo skapirao u čemu je fora tu na primer ako si imao tim koji je na startu igrice bio primer u francuskoj ligi 2 i ako si ga prebacio u ligu 1 igrica ga jos uvek vidi kao da je iz lige 2 sad ako odaberes tim koji je stvarno bio u ligi 1 i taj iz lige 2 postaće exhibition match

e sad na primer ako si za hrvatsku ligu stavljao svakakve timove van id 117 (svajcarski timovi i liga) onda ako nema 2 nekad svajcarska tima scoreboard se neće automatski ukljuciti

resenje bi bilo da se zamene timovi iz korena da oni koji su bili liga 1 na pocetku da ostanu u ligi 1, ali to bi mnogo oduzelo vremena da se uradi

nadam se da razumeo ovo što sam ti reko
Пете Дунхам
Site Admin
Has thanked: 74 times
Been thanked: 88 times

Re: Id team lista 2024/25

Post by Пете Дунхам »

TheDexter wrote: January 15th, 2025, 2:08 am
Пете Дунхам wrote: January 15th, 2025, 1:43 am Sad mi cita napr za CG ekipe Nemacki scoreboard, trazim neki fix da se podesi po ligama ne znam koji je fazon
evo skapirao u čemu je fora tu na primer ako si imao tim koji je na startu igrice bio primer u francuskoj ligi 2 i ako si ga prebacio u ligu 1 igrica ga jos uvek vidi kao da je iz lige 2 sad ako odaberes tim koji je stvarno bio u ligi 1 i taj iz lige 2 postaće exhibition match

e sad na primer ako si za hrvatsku ligu stavljao svakakve timove van id 117 (svajcarski timovi i liga) onda ako nema 2 nekad svajcarska tima scoreboard se neće automatski ukljuciti

resenje bi bilo da se zamene timovi iz korena da oni koji su bili liga 1 na pocetku da ostanu u ligi 1, ali to bi mnogo oduzelo vremena da se uradi

nadam se da razumeo ovo što sam ti reko
Da ukapirao sam u cemu je fora, ali naprimer reklame kad smo ubacili, odnosno dok nismo dodali, za Hrvatsku ligu je citao Svajcarske reklame, e sad, postoji Dinamo koji je bio u Other Euro, i svakako njega smo morali da prebacimo, onda bi on sa svakim citao Exibition scoreboard, jedino resenje je da se odradi Arena Scoreboard za sve lige i da se postavi, bukvalno nema drugog resenja
Боли ме сада што стеже ме ланац, у сопственом граду да будем странац?
Post Reply

Return to “PES 2021 - Tutorials”